ECO5duurzaam schilderwerk

schilderwerken

Buiten

Met goed buitenschilderwerk geeft u een belangrijk visitekaartje af. Kies een veelgebruikte kleur of probeer een nieuwe kleur, die bij de omgeving past. Daarbij is een afwerking met een goede verf niet alleen mooi, het vormt ook het noodzakelijke dekkend systeem dat het hout en de bouwmaterialen goed beschermt tegen weersinvloeden. De lakverf op basis van polyurethaan en alkydhars wordt door ons altijd gebruikt in combinatie met een bijbehorende primer. Dit is van belang om een optimaal resultaat te kunnen garanderen. De verven waarmee wij werken gaan uiteindelijk twéémaal zo lang mee. Dat scheelt één hele onderhoudsronde; dat is dus duurzamer en goedkoper. Het milieu wordt door de langere levensduur ook minder belast. Alle buitenverven hebben het DUBO- en het NIBE milieukeurmerk en/of EcoSure label. Nieuwe producten met een uitzonderlijk kleine carbon footprint worden voorzien van het EcoSure label. Dit houdt in dat het product de optimale balans biedt tussen een minimale impact op het milieu en een maximale levensduur van het product.

Eigenschappen:

  • Zeer hoge kleur- en glansduurzaamheid
  • Kras- en slijtvast
  • Verwerkbaar bij temperaturen van 0 tot 30°C
  • Onderhoudsintervallen tot 10 jaar
  • Lange garantie
  • Goed reinigbaar

Wij geven tot mogelijk 5 jaar garantie op het buitenschilderwerk als het door ECO5 en fabrikant aanbevolen advies is gevolgd.

Binnen

In het binnenhuis werken wij met hoogwaardige watergedragen geurarme verven. Deze producten hechten op vrijwel alle ondergronden, hebben een goede vloei en een sterk dekkend vermogen. Alle binnenverven zijn daarbij zeer goed bestand tegen vetten en vuil .

Eigenschappen
Extreem stoot- en krasvast
Huidvetresistent
Snelle droging en doorharding
Geurarm

Wanden en plafond
Sikkens Wand en plafond muurverven zijn uitermate geschikt voor gladde wanden en plafonds. Zeer sterke, isolerende en goed dekkende matte muurverf. Deze verf is zeer goed te reinigen (schrobvastheid klasse 1) en is dan ook ideaal voor woonkamers, keukens en werkruimtes.
De muurverven zijn extreem mat en daardoor goed te gebruiken in ruimten met invallend strijklicht. Ook deze muurverf is verkrijgbaar in elke denkbare kleur.

Eigenschappen
Decontamineerbaar.
Zeer schrobvast. Klasse 1 volgens DIN EN 13300.
Extreem mat.
Oplosmiddelvrij.
Zeer gemakkelijk te verwerken.
EcoSure product.
Licht isolerend.
Niet opglanzend.

X