ECO5duurzaam schilderwerk

wandafwerking

Renovliesbehang: een goed alternatief voor stucwerk!

Renovliesbehang is een glad glasvezelbehang zonder structuur. Andere benamingen voor Renovlies zijn: renovliesbehang, glasvlies, glasvliesbehang, fiberfilt en stuc-decor.

Renovlies behang is een sterk en duurzaam materiaal en een goed alternatief voor saus klaar stucwerk. Het behang is sterk waardoor de muur minder snel beschadigt en is krimp/scheur overbruggend waardoor kleine zet- of krimpscheuren niet of minder zichtbaar zijn. Daarom wordt renovlies vaak toegepast in nieuwbouw woningen.

Glasvezel behang is makkelijk over te schilderen en eenvoudig te reinigen met een vochtige spons.

Aanbrengen renovliesbehang

Onze professionele behangers schuren de wanden machinaal glad waarna gaatjes en kleine oneffenheden worden dichtgemaakt. Uiteraard worden afdekplaatjes van stopkontakten, lichtschakelaars e.d. voor die tijd door ons verwijderd en bij de oplevering weer terug geplaatst.

Daarna wordt het renovlies geplakt, zodanig dat er nagenoeg geen naden zichtbaar blijven. Wij kitten de naad tegen het plafond en de inwendige hoeken waardoor er een blijvend fraai en strak resultaat ontstaat. De uitwendige hoeken worden geschuurd en strak afgewerkt.

De beplakte wanden worden 2 maal gesausd met hoogwaardige muurverf in  elke gewenste kleur. Contrast kleuren zijn uiteraard ook mogelijk.

Originele en strakke afwerking van uw wanden

De wandafwerking is zeer sfeerbepalend en verdient dan ook bijzondere aandacht. U kunt tegenwoordig kiezen uit een breed scala aan mogelijkheden zoals:

  • Behang in allerlei soorten
  • Fotobehang
  • Glasweefselbehang met diverse motieven

We kunnen u op nieuwe ideeën brengen en adviseren over de praktische voor- en nadelen van de verschillende producten. U kunt ons inschakelen voor alle mogelijke opdrachten, van groot tot klein. Woningen, appartementen, kantoren, scholen, kerken en instellingen: wij zorgen in iedere situatie voor een optimaal resultaat!

X